Konsertforeninga / New Orleans Workshop Jazzclub / Oslo jazzforum / Kampenjazz / Oslo Jazzfestival / Nasjonal jazzscene, Victoria / Dans for voksne / all Ears / Blå, Brenneriveien 9 / Fritt Fall / Cosmopolite /
NOVEMBER 2018 « »
S
M
T
O
T
F
L
       
 
09.08.2017 August betyr festivalbonanza!
Ingen grunn til å sitte hjemme og sture mens Oslogryta koker over av festivaler. Før Øyafestivalen er halvferdig setter internasjonale Kids In Jazz inn støtet med konserter over hele byen fra fredag 11. til tirsdag 15.august. Barnejazzen overlapper med Oslo jazzfestival som bryter løs med rojal åpning i Operaen lørdag den 12. og holder koken helt til 19.august, som igjen overlapper med fri flyt med Blow Out-festival på gamle Oslo jazzhus, Mir i Toftes gate, fra onsdag 16. til lørdag 19.august. Så blir det noen dagers hvile før Melafestivalen varmer opp Rådhusplassen med musikk og mat 18.- 20.august. Ikke nok med dét, men helga etter blir det enda mer musikk og mat med Oslo Afro Arts festival på Caféteateret 24.-27.aug mens Femme Brutal festivalen fester grepet på Café Mir 25. og 26.august. Vel bekomme og sees der!

 

16.02.2017 Serendip 2017
Studentene ved Norges Musikkhøgskole inviterer til Serendip-festival torsdag 16. til lørdag 18.februar. Her presenteres ny og banebrytende jazz både fra studentene sjøl og fra noen av deres største forbilder og inspirasjonskilder. Det hele foregår på Norges musikkhøgskole på Majorstua, på Kulturhuset på Youngstorget og på Victoria Nasjonal jazzscene.

 

06.01.2017 festivalsesongen starter nå
Hva er vel bedre enn å starte et flunkende nytt år med livemusikk! Allerede tolv dager inn i det nye året freser all Ears-festivalen i gang med improvisert musikk i alle fasonger fire dager til ende på Blå, Nasjonal jazzscene, Henie Onstad Kunstsenter, Cinemateket og Deichmanske på Günerløkka. Helgen etter overtar Comsopolite festival-pinnen med sin årlige hyllest til Django og stringswingen. Sjekk ut programmet i kalenderen og sikre deg billetter på Billettservice. Godt nytt år!

 

24.05.2016 Jazz på prøve
Hver kveld fram til og med søndag 5.juni er det jazzeksamensfestival på Victoria Nasjonal jazzscene: Siden 80-tallet har mange av Norges fremste jazz-, pop- og rockemusikere vært studenter ved NMH. Hør morgendagens stjerner spille allerede nå. Gratis!

 

18.01.2016 Djangofestival
Det er uke 3 og allerede klart for årets andre jazzfestival i Tigerstaden: til helgen rydder Cosmopolite golvet og gjør klart for Djangofestivalen! Hiv deg rundt og kjøp billetter på Billettservice. Hele programmet i kalenderen til høyre eller på www.facebook.com/Djangofestivalen
10.01.2016 Festivalsesongen er i gang
Torsdag sparkes festivalsesongen 2016 i gang med all Ears-festivalen, festivalen for improvisert musikk i alle former. Sjekk ut programmet i kalenderen og sikre deg billetter og festivalpass på www.hoopla.no
06.01.2016 oslo jazzfestival: Ekstrakonsert med Jan Garbarek i Operaen
Oslo jazzfestivals åpningskonsert med Jan Garbarek Group i DNOB ble utsolgt på no time, og det settes derfor opp ekstrakonsert mandag 15.august kl 18. Billetter er i salg på Operaen.no og tlf 2142 2121.

 

24.11.2015 Jan Garbarek åpner Oslo jazzestival 2016
Oslo jazzfestival fyller 30 år neste år, og bursdagsfeiringen åpner med Jan Garbarek, Rainer Brüninghaus (keys), Yuri Daniel (el.bass) og Trilok Gurtu (perkusjon) søndag 14.august i Operaen. Billettene får du på Operaen.no eller tlf 2142 2121.

 

13.08.2015 Oslo jazzfestival i full gang
jazzinoslo-redaksjonen har vært så travelt opptatt av å gå på konserter at vi ikke har rukket å legge ut melding om at Oslo jazzfestival er i full gang! Programmet finner du i menyen til høyre, og på www.oslojazz.no. Billetter til alle konserter kjøpes på billettservice eller i døra (ta med kort, ikke kontanter) på spillestedene så fremt det ikke er utsolgt. Høydepunktene står fortsatt i kø, så det er bare å komme seg ut av solstolen!

 

06.08.2015 Kids in jazz 2015
Det er festivaltid i Oslo, og torsdag 6.august braker Kids in Jazz-festivalen løs med første konsert på Barnas jazzhus ved Carl Berner. Festivalen får internasjonalt besøk fra både Japan (Sapporo Junior Jazzschool) og Danmark (Jazzcamp for piger), i tillegg til at det kommer artister fra hele Norge. Det blir konserter hver dag på forskjellige konsertvenues over hele byen.
26.05.2015 Eksamensfestival på Victoria
Endelig har vi kommet til den fine tida på året da jazz-studentene ved Norges musikkhøgskole setter Nasjonal jazzscene på hodet! De neste to ukene blir det hele 40 konserter, og arrangørene lover tight program, supre musikere og mange overraskelser. Gratis inngang.

 

27.04.2015 International Jazz Day 30.april
Torsdag 30.april feires den internasjonale jazzdagen over hele verden. I Oslo blir det blant annet konserter, jamsessions og jazz-slam over fire dager på Caféteatret i tillegg til omvisning i jazzfotoutstillingen, film og konsert på Nasjonalbiblioteket.

Det er UNESCO som har stiftet Int. jazz Day. Formålet med dagen er å belyse jazzens evne til å forene mennesker over hele kloden.  

21.01.2015 Djangofestival på Cosmopolite 23. og 24.januar
Hvert år siden 1980 har sigøynergitaristen Django Reinhardt blitt feiret med en egen festival i Norge, en tradisjon som etterhvert er kopiert i over 50 land. Den norske Django-festivalen er den eldste av disse, og ble startet av Jon Larsen fra Hot Club de Norvège.

- Jeg tror folk blir grepet av musikken hans, fordi den fungerer på så mange plan. Ved første møte blir man kanskje slått av den sorgmuntre tonen og de enkle rytmene, men samtidig byr Django på så mye mer enn bare det lettfattelige, sier festivalsjef Jon Larsen.

Hot Club de Norvège åpner selvfølgelig festivalen, og festivalpinnen overtas av blant andre Ulf Wakenius, The Rosenbergs, Jazzbanditt, Marian og Mihau Petrescu, Sammy Daussat, Noe Reinhardt med fler.

Velkommen opp til kulturslottet på Torshov!
15.01.2015 Nytt sesongprogram på Nasjonal jazzscene
Finn fram almanakken og plott inn konserthøydepunktene framover. De neste månedene står både opplevelsene og publikum i kø på Victoria. Det blir blant annet gjenhør med Arild Andersens "Mingus i Aulaen"-prosjekt fra Oslo jazzfestival, Jazzland records arrangerer labelnight, Jenny Hval og Susanna framfører "Meshes of Voice", Lisa Dillan og Asbjørn Lerheim kommer ned ny Elvis-plate, Brad Mehldau trio kommer og så videre og videre. Enkeltbilletter og sesongpass kjøpes hos Billettservice.

 

22.12.2014 Festivallivet starter igjen over nyttår
Allerede 8.-11.jan er det klart for årets første festival i tigerstaden, All Ears festival for improvised music. De byr på en herlig miks av impro og støy som garantert får rensa øregangene dine etter julas velbehag. Festivalpass forhåndskjøper du hos Tiger.

Som om det ikke er nok braker det løs med Djangofestival for tjuetredje gang 23. og 24.januar på Cosmopolite. Forhåndssalg hos Billettservice.

God jul og godt nytt år!
18.09.2014 Oslo Stringwing kollektiv
Oslo Stringswing Kollektiv består av fire musikere med forkjærlighet for Django Reinhardts unike tilnærming til jazzen. De har gått hen og etablert en stringswing-jam på Bar Django i Thorvald Meyers gate 25 på Grünerløkka. Du er herved invitert til jam, med eller uten instrument, hver søndag mellom kl 18 og 21!

Les mer og lik på Oslo Stringswing Kollektiv sin side på Facebook

25.06.2014 Konserter i sommer
Fortvil ikke, hovedstadsjazzen tar ikke sommerferie! I hele sommer kjører både Oslo jazzforum, New Orleans Workshop og Herr Nilsen flere konserter hver uke, i tillegg til at Oslo jazzfestival har satt opp en utescene ved Spikersuppa hvor det blir muskk hver lørdag kl 15. Følg med her på jazzinoslo for oppdateringer på programmet.

 

20.05.2014 eksamensfestival 19- - 31.mai
Ut mai måned blir det eksamensjazz med studenter fra Norges musikkhøgskole nesten hver kveld på Nasjonal jazzscene Victoria. Konsertene starter kl 19 og det er gratis inngang. Til sammen skal 37 kandidater i ilden over ti kvelder. Velkommen!

 

01.04.2014 Tape to zero-festivalen 3. og 4.april
Tape to Zero er en mini-festival med fokus på musikk innen nyere jazz, elektronika og ambient. Torsdag 3.april åpner festivalen med premiere på Kjetil Husebø sitt nye elektroniske prosjekt, Skyggespill, før SpaceMonkey og Susanna & Jessica Slighter tar over scenen. Fredag presenteres festivalens bestillingsverk signert Deathprod og Biosphere, etter at Joker Nies (Tyskland) og Andrés Prado (Peru) trio har framført sine sett. Les mer på Tape to Zero sine nettsider..
22.01.2014 Djangofestival og finsk frijazz
Denne helgen har publikum valgets kval mellom to festivaler; Djangofestivalen på Cosmopolite som feirer strengejazzen for 35. gang med noen av sjangerens ledende internasjonale og norske navn, og Finnish Fun-festivalen på Nasjonal jazzscene hvor vi møter finske og norske frijazzstjerner tre dager til ende. God helg!

 

30.12.2013 Nytt år og All Ears igjen
Hurra for jula, hurra for det nye året og hurra for All Ears-festivalen! Allerede torsdag 9.januar er årets første festival i gang. Det blir fire frie dager til ende med det beste du kan ønske deg innen frijazz, impro og støy. Det foregår i Ny musikk sine lokaler på Grønland torsdag og fredag, på Vulkan Arena på Grünerløkka fredag og lørdag før det hele rundes av med en ettermiddagsseanse på Henie Onstad.

Komplett program på all Ears sine nettsider.

03.12.2013 Frijazzpass på Victoria i januar
Programslippet for Nasjonal Jazzscene Victoria byr på en travel januarmåned for frijazzfansen. Men fortvil ikke, du kan kjøpe samlebillett til alle frijazz-konsertene i januar: FIRE! ORCHESTRA, FINNISH FUN og PAAL NILSSEN-LOVE LARGE UNIT. Frijazzpasset koster bare kr 500/350 og kan kjøpes hos billettservice.

http://www.billettservice.no/event/nordisk-frijazzpass-januar-billetter/412313

26.06.2012 Jazzed Out Oslo
Den franske TV-kanalen Mezzo og filmskaper Mathieu Mastin har i serien "Jazzed Out" tatt turen til New York, Paris og London hvor de har gjort en rekke flotte liveopptak på originale locations. Og hva var vel mer naturlig enn å legge neste storbyserie til Tigerstaden? Se "Jazzed Out Oslo"-opptakene fra i fjor sommer på YouTube:

25.05.2012 Grefsen Jazz Society åpner på Svettern!
Onsdag 6/6 kl 19:00 braker det løs for Grefsen Jazz Society i Grefsens eget ærverdige kulturpalass, Svettern. Et lokale som burde være kjent for de fleste. Dog kan det nevnes for de som ikke er kjent her, at Svettern er beliggende i Kjelsåsveien 18 i trygg avstand fra Skeidbanen.

Grefsen Jazz Society skal være et møtested for det lokale publikum og de lokale artister. Et forum for så vel profesjonelle som for entusiaster. Denne første kvelden vil da også bære preg av nettopp dette, i det Borderline Big Band selv vil stå for hovedinnslaget. Supporting act vil være det meget unge og særdeles lovende bandet «De og De», satt sammen av studenter ved jazzlinjen på Manglerud VGS.

16.04.2010 Nasjonal jazzscene og Herr Nilsen kåret til byens beste konsertscener!

Aften har kåret Nasjonal jazzscene Victoria til byens beste i klassen mellomstore konsertscener. Ikke nok med det, men de har også kåret Herr Nilsen til byens beste konsertscene i klassen små konsertscener. Vi gratulerer! Les mer og følg med på hvem som blir kåret til Oslos beste store konsertscene på www.oslopuls.no

01.04.2009 Gi grasrotandelen din til Oslojazzen!

Med Grasrotandelen kan du som tipper, spiller Lotto eller Joker selv bestemme hva Norsk Tippings overskudd skal gå til. Du kan velge deg en jazzklubb, et storband eller en festival som får fem kroner for hver hundrelapp du spiller for, uten at din innsats eller dine vinnersjanser reduseres. Registrer deg via SMS: Send kodeord GRASROTANDELEN <organisasjonsnummer> til 2020 (Tjenesten er gratis). Eks GRASROTANDELEN 123456789. I Oslo kan du velge å støtte: Big Boss Band org.nr: 985 430 519. Kampenjazz org.nr: 991 960 287. Konsertforeningen Blå org.nr: 879 602 432. Shebop bigband org.nr: 977 080 347. Stiftelsen Oslo jazzfestival org.nr: 971 565 780. Østnorsk jazzsenter org.nr: 880 349 392. Flere foreninger vil komme til ordningen etterhvert. Løp og tipp! 

25.11.2008 Miloud guiderk slås til Ridder av 1.Orden
For første gang hedres en innvandrer til Norge med denne belønning for "utmerkede fortjenester av fedrelandet og menneskeheten". Onsdag 3.desember 2008 blir konsertarrangør og ildsjel Miloud Guiderk slått til Ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden. 
På kongehuset sine hjemmesider står følgende begrunnelse for tildelingen:

Ordensrådet har i sin vurdering og begrunnelse lagt betydelig vekt på at han på sin ukonvensjonelle måte, sin omtanke og raushet har bidratt til å skape et nivå for scenekunst innen jazz og etnisk musikk. Han har ved dette hevet den etniske musikkens nasjonale og internasjonale posisjon. Det er videre lagt vekt på hans innsats for psykisk utviklingshemmede og ikke minst hans arbeid med musikk som brobygger ved integreringen av innvandrere i Norge.


En skapende kraft

Marokkanske Guiderk kom til Norge i 1970, og har vært en skapende kraft i norsk musikkliv siden han i all beskjedenhet begynte å arrangere Emmajazz ved Emma Hjorths Hjem i Bærum i 1975.

I mer enn 30 år har han trukket verdens mest etterspurte musikere til Norge. Ingen andre kunne fått Chet Baker til å spille i gymsalen på en institusjon for psykisk utviklingshemmede – eller trukket storheter som Dexter Gordon, Stan Getz og Dexter Gordon til forstaden Bærum, heter det i en pressemelding.

Samtidig har Miloud gjennom klubbene Musikkflekken i Sandvika og Cosmopolite i Oslo gitt et internasjonalt mangfold av musikere i Norge muligheten til å fremføre sin musikk.

Utnevnelsen sender et sterkt og viktig signal fra Slottet i Mangfoldsåret 2008. Først og fremst fordi Miloud Guiderk selv representerer det flerkulturelle Norge, men også fordi dette er en anerkjennelse av hans evne til å åpne opp for og inkludere de mange ulike musikalske uttrykk som preger Norge i dag. Hans omtanke og raushet i forhold til sine medmennesker preger alt han gjør.

Feiringen av Miloud Guiderks utnevnelse til Ridder av Den Kongelig Norske St. Olavs Orden vil foregå på "det nye" Cosmopolite i "det gamle" Soria Moria på Torshov i Oslo 3. desember. Programmet vil gjenspeile nettopp mangfoldet som preger norsk musikkliv i dag. 
Les mer om Cosmopolite her
30.10.2008 Tre for en-system ved registrering av konserter på jazzinoslo.no

Hurra for internett! Nå foregår registrering av arrangementer til jazzinoslo.no på følgende måte: Hvis du vil publisere ditt arrangement på jazzinoslo.no så går du til  http://jazzinorge.no/konsertkalender og legger inn infoen der. Da vil du få publisert info om din konsert både i "Konsertkalenderen" på  jazzinorge.no , på www.ostnorskjazzsenter.no og på www.jazzinoslo.no. Du får altså publisert konsertinfo tre steder ved å legge det inn én gang! Fantastisk! Og en stor takk til Dotgrid og K-prod for tekniske løsninger!

 
07.07 Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Espen Rud kvintett – Jazz i Sommerlende
2100 entré
Oslo Jazzforum

Nils Jansen – altsaksofon, fløyte, tarogato Atle Nymo – tenor- og barytonsaksofon, bassklarinett Jørn Øien – piano Sebastian Haugen – bass Espen Rud – trommer

Espen Rud har satt sammen en kvintett med profilerte og lystige medspillere for årets sommerjobb. Repertoaret vil være låter fra albumene “Rudlende” og “Dobbeldans” pluss et og annet fra Espens skriveverksted.

Nils og Espen er glade spillemenn som like gjerne opptrer for barn som for voksne. På bildet er de klare for konsertfortellingen “Geitekillingen som kunne telle ti”. Atle, Nils og Jørn har alle spilt i Espens band “Rudlende”. Sebastian og Eespen har mange hundre konserter for skolebarn sammen på samvittigheten i de seineste årene.

Kveldens konsert vil bli swingende, varm, heftig og sommermyk. Med et lite mangfold av treblåsinstrumenter og fløyte blir dette en spennende og variert musikkopplevelse før du vandrer ut i sommernatta.

The post Espen Rud kvintett – Jazz i Sommerlende appeared first on Jazz i Norge.

 
12.07 Blå
The Thing
2000 entré
Blå

Mats Gustafsson (tenor-, sopransaksofon), Ingebrigt Håker Flaten (kontra- og el. bass), Paal Nilssen-Love (trommer)

Miksen av jazz, støy, avant-rock, punk og svette sitter i veggene lenge hver gang trioen har spilt hos oss og nå er det dags for The Thing igjen! Bandet ble etablert i 1999, halvannet år etter at BLÅ åpnet, og trioen har siden gjort seg bemerket som en av de mest hardtarbeidende frijazzrockstøypønkerene i verden og har spilt med gjester som Joe McPhee, Ken Vandermark, Otomo Yoshihide, Jim O’Rourke, Thurston Moore, Terrie Ex, Peter Evans, Neneh Cherry og James ‘Blood’ Ulmer. Champions League-nivå her altså. The Thing fortsetter med sitt kompromisløse jazzøk også inn i fremtiden og 18. mai kommer de med et flunkende nytt album titulert ‘AGAIN’.

The post The Thing appeared first on Jazz i Norge.

 
14.07 Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Peter Zak Quartet
2100 entré musiker / student kr 110,-
Oslo Jazzforum

Peter Zak (US) – piano Knut Riisnæs – tenorsaksofon Trygve Fiske – bass Tom Olstad – trommer

Den New York-baserte pianisten Peter Zak har flere egne CD-utgivelser på Steeple Chase-labelen bak seg, i tillegg til å ha medvirket på dusinvis av andre innspillinger. Han har spilt med mange store navn og nå er han tilbake i Norge i samspill med Knut Riisnæs, Trygve Fiske og Tom Olstad.»

Det vil bli swingende og melodisk jazz; en blanding av Peter’s komposisjoner og standards.

The post Peter Zak Quartet appeared first on Jazz i Norge.

 
21.07 Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Morten Stang Koppang kvartett
2100 entré
Oslo Jazzforum

Morten Stang Koppang – vokal, baryton Kjetil Jerve – piano Christian Meaas Svendsen – kontrabass Øystein Aarnes Vik – trommer

Morten Stang Koppang er en ung jazzmusiker fra Oslo. Han er den første jazzstudenten født på 90-tallet som gjorde sin entre på jazzlinja i Trondheim der han dyrket Bebop og Hardbop tradisjonen.

Denne kvelden har Stang Koppang med seg tre fantastiske musikere som har gjort seg bemerket i band som Kjetil Jerve trio, Skadedyr og Mopti. Repertoaret er en kombinasjon av Stang Koppangs egne komposisjoner og tradisjonelle standardlåter med nye parafraser.

Det er rett og slett duket for en helaften på Herr Nilsen der fire formidlingssterke musikanter preger Oslo`s kuleste klubbscene.

Inngang kr 220,- / 110,- for musiker/student

The post Morten Stang Koppang kvartett appeared first on Jazz i Norge.

 
26.07 Kafé Hærverk
GOD69 /// Jervaas, Kjetil Jerve, DJs Bendik Baksaas & TVANGSMULKT
2000 entré
Kafé Hærverk

Med sterke røtter i Chicagos kunst- og musikkmiljø, nå basert i Berlin, er GOD69 en produksjons-entitet som utgir både lydlige og visuelle produksjoner.

De to utøver over en bred rekkevidde, fra drivende houserytmer til ambient technolydbilder.

Duoen er aktive i Berlins undergrunnsscene, på steder som Ohm og Monarch, samt DIY-steder rundtom i byen.

De har publisert på Toronto-baserte Kikimora Tapes, pluss det Berlin-baserte labelet No Disk.

En serie med begrensede opplag vinylutgivelser, håndlaget av GOD69, kommer ut til vinteren.

I tillegg til elektroniske livesett og ny-media-verk (www.god69.com) driver de også vinylproduksjonsfirmaet disc_archive.

https://www.instagram.com/god_69_/ https://www.youtube.com/watch?v=xM2njtNY6F0

Programmet starter kl 20:00!

CC: kr 111,-

* TVANGSMULKT slow set * Jervaas (live) * Kjetil Jerve (live) * DJ Bendik Baksaas * GOD69 (live) * TVANGSMULKT

GOD69 https://soundcloud.com/god69 BENDIK BAKSAAS https://sptfy.com/17fJ TVANGSMULKT https://soundcloud.com/tvangsmulkt JERVAAS https://soundcloud.com/jervaas KJETIL JERVE https://goo.gl/dAVA9p

The post GOD69 /// Jervaas, Kjetil Jerve, DJs Bendik Baksaas & TVANGSMULKT appeared first on Jazz i Norge.

 
28.07 Herregårdskroen, Frognerparken/Oslo bymuseum
Erik Thormod Halvorsen Sextet
1330 entré
New Orleans Workshop Jazzclub

Jazz i swing/bebop-tradisjonen. Erik Halvorsen kjenner vi fra både Sandvika Storband og Terje Fjærns Storband.

Erik Thormod Halvorsen tp Dave Edge sax Bård Helgerud git Freddy Hoel Nilsen pno Agnar Aspaas bass Eyvind Olsen Wahlen dms

The post Erik Thormod Halvorsen Sextet appeared first on Jazz i Norge.

 
28.07 Oslo Jazzforum/ Herr Nilsen
Rob Scheps / Carl Størmer kvartett
2100 entré
Oslo Jazzforum

Rob Scheps – saksofon Erlend Slettevoll – piano Frode Berg – bass Carl Størmer – trommer

Den New York baserte saksofonisten Rob Scheps er et hardsvingende råskinn i verdensklasse enten han spiller tenor-, alt- eller sopransaksofon. Scheps spiller i samme tradisjon og med samme intensitet som Mike Brecker, Bob Berg og Dave Liebman (de studerte alle, som Scheps, med legenden Joe Allard). Rob spiller regelmessig med sitt eget band Rob Scheps Core-tet på de beste klubbene i New York og har nylig spilt inn ny plate på danske Steeple Chase. Han har spilt med bl.a. John Abercrombie, Sheila Jordan, Cameron Brown, Gil Evans Orchestra, Muhal Richard Abrams, PDQ Bach, Jaki Byard, Gil Evans, Eddie Henderson, Terumasa Hino, Mel Lewis, Nancy King og Jack Mac Duff.

På Herr Nilsen får vi høre ham i samspill med mangeårig venn og medmusikant trommeslageren Carl Størmer (Jazzcode, The Real Thing, Bendik Hofseth, Øystein Sevåg), samt veteranene Frode Berg på bass og Erlend Slettevoll på piano. Låtene blir en kombinasjon av originaler og elleville arrangementer av låter signert Gil Evans, Elvis Costello, Kenny Dorham og mange andre.

The post Rob Scheps / Carl Størmer kvartett appeared first on Jazz i Norge.

 
31.07 Kulturhuset
Gutvik Ukentlig: Isabelle Duthoit / Jon Rune Strøm / Ketil Gutvik+ Ungsoloen: Andreas Winther
1930 entré
Konsertforeninga

Gutvik Ukentlig er tilbake!

Konsertserien, som nå har vært improvisasjonsmusikkens ferieparadis 16 sommere på rad, inntar igjen Kulturhuset (med noen avstikkere – følg med) hvor gitarist Ketil Gutvik skal presentere og spille med sine favorittmusikanter fra ut- og innland. Sideserien UNGSOLOEN har vært en del av Gutvik Ukentlig siden 2011og har befestet seg som et naturlige supplement til et program i internasjonal toppklasse.

#1 Tirsdag 31. juli / Kulturhuset LAB / dør 19:30 / konsert 20:00 Isabelle Duthoit (FR); klarinett Jon Rune Strøm; kontrabass Ketil Gutvik; gitar Ungsoloen: Andreas Winther; trommer Mer info om musikantene kommer!

Videre i sesongen: #2 Tirsdag 7. august / Kulturhuset LAB Ketil Gutvik med TBA Ungsoloen: Tina Lægreid Olsen; saksofon

#3 Tirsdag 14. august / Kulturhuset LAB Kent Kessler (US); kontrabass Paal Nilssen-Love; trommer Ketil Gutvik; gitar Ungsoloen: Egil Kalman; kontrabass

#4 Tirsdag 21. august / Kulturhuset LAB Lotte Anker (DK); saksofon Tanja Orning; cello Per Zanussi; kontrabass Ketil Gutvik; gitar Ungsoloen: Helga Myhr; fele

#5 Tirsdag 28. august / KAFÉ HÆRVERK (NB!) Anna Högberg (SE); saksofon Ketil Gutvik; gitar Ola Høyer; kontrabass Dag Erik Knedal Andersen; trommer

#6 Tirsdag 4. september / TBA Niklas Barnö (SE); trompet Ketil Gutvik; gitar Michaela Antalova; trommer Ungsoloen: Julia Wiklund; sax

The post Gutvik Ukentlig: Isabelle Duthoit / Jon Rune Strøm / Ketil Gutvik+ Ungsoloen: Andreas Winther appeared first on Jazz i Norge.